Behoor jij tot de top van Nederlandse Excel Freelancers?

Werken via ons?

Ben jij een ervaren freelance full-stack MS Excel – Microsoft 365 programmeur met minimaal 7 jaar bewezen ervaring? Beheers je Excel tot in de puntjes en heb je een indrukwekkende lijst van succesvolle projecten op je naam staan? 

Werk aan uiteenlopende projecten

Als marketing en sales niet jouw ding is, dan is werken via ons misschien wel de perfecte keuze voor jou! Bij ons krijg je de mogelijkheid om zelfstandig of onder begeleiding aan de slag te gaan bij verschillende klanten voor uiteenlopende projecten. 

Op de werkvloer

Of het nu gaat om business analyse – ontwikkeling – testen en support, of het geven van een training, je hebt direct contact met de mensen op de werkvloer die jouw software gaan gebruiken.

Excel Programmeur Vacature

Klant communicatie

Naast programmeren is communicatie met klanten een belangrijk aspect van ons werk. Dit vindt plaats op verschillende niveaus, van functioneel beheerders tot aan de directie. Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland.

Interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op voor een informatief kennismakingsgesprek of stuur meteen je sollicitatie met uitgebreid CV en motivatiebrief.

Een kennistest maakt onderdeel uit van onze toelatingsprocedure.

Samenwerking

Er is Excel on premise (op je PC en dus niet via internet) en Excel online (via een web browser).

Door online Excel-bestanden te delen met anderen kun je real-time samenwerken aan projecten.

Je kunt wijzigingen bijhouden, opmerkingen toevoegen en gezamenlijk aan documenten werken, waardoor de productiviteit en efficiëntie worden verbeterd.

Legio aanpassingsmogelijkheden

Excel biedt talloze opties om je werkbladen aan te passen.

Je kunt cellen opmaken, kleuren gebruiken, lettertypen wijzigen en aangepaste sjablonen maken die passen bij jouw specifieke behoeften.

Klaar voor de start? Go!

Neem vandaag nog contact met Adis op.

Hij zit er klaar voor, om jou te koppelen aan de beste Excel programmeur ‘on-the-job’.

    This form uses Akismet to reduce spam. Learn how your data is processed.