Behoor jij tot de top van Nederlandse VBA programmeurs?

Vacature VBA Programmeur

Wil jij echt verschil kunnen maken? Kom dan werken via ons. Wij zijn een klein hecht team en geloven heilig in software. Wij weten zeker dat je met goed luisteren en slim nadenken een heel eind kunt komen. Zeker als het gaat om het automatiseren van processen

 

Ben jij een ervaren freelance full-stack MS Excel – Microsoft 365 programmeur met minimaal 7 jaar bewezen ervaring? Beheers je Excel tot in de puntjes en heb je een indrukwekkende lijst van succesvolle projecten op je naam staan? 

Excel specialist inhuren

Werk aan uiteenlopende projecten

Als marketing en sales niet jouw ding is, dan is werken via ons misschien wel de perfecte keuze voor jou! Bij ons krijg je de mogelijkheid om zelfstandig of onder begeleiding aan de slag te gaan bij verschillende klanten voor uiteenlopende projecten. 

excel programmeurs

Op de werkvloer

Of het nu gaat om business analyse – ontwikkeling – testen en support, of het geven van een training, je hebt direct contact met de mensen op de werkvloer die jouw software gaan gebruiken.

excel programmeurs
Excel Specialist inhuren

Klant communicatie

Naast programmeren is communicatie met klanten een belangrijk aspect van ons werk. Dit vindt plaats op verschillende niveaus, van functioneel beheerders tot aan de directie. Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland.

Vacature VBA Programmeur

Ben je geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op voor een informatief kennismakingsgesprek of stuur meteen je sollicitatie met uitgebreid CV en motivatiebrief.

Een kennistest maakt onderdeel uit van onze toelatingsprocedure.

Solliciteren?